Osa 12

Loading...
Loading...
Loading...

Kurssimateriaalin kahdennessatoista osassa tutustut geneerisiin tyyppiparametreihin ja opit mitä merkintä ArrayList<String> oikeastaan tarkoittaa. Opit luomaan luokkia, joissa käytetään geneerisiä tyyppiparametreja. Tutustut ArrayListin ja HashMapin sisäiseen toteutukseen ja toteutat niistä yksinkertaiset omat versiot. Opit luomaan satunnaislukuja ja harjoittelet Javan valmiiden välineiden käyttöä satunnaislukujen luomiseen. Tutustut moniulotteisen tiedon esittämiseen ja opit luomaan ja käsittelemään moniulotteisia taulukoita.

Et ole kirjautunut sisään. Kaikki materiaalin osat eivät toimi ilman sisäänkirjautumista. Pääset kirjautumaan materiaaliin tästä:

Yllä oleva sisällysluettelo sisältää kurssin kahdennentoista osan aihealueet. Kukin kurssin osa on suunniteltu siten, että siinä on työtä yhden viikon ajaksi. Kuhunkin kurssin osaan on hyvä varata reilusti yli kymmenen tuntia aikaa, riippuen aiemmasta tietokoneen käyttökokemuksesta. Ohjelmointia aiemmin kokeilleet saattavat edetä materiaalissa aluksi nopeamminkin.

Loading...